Heb je een probleem?

Als je hulp nodig hebt, omdat je ergens last van hebt, dan wil je natuurlijk ergens naar toe waar jij je probleem kunt oplossen.

Ik hou van problemen oplossen samen met kinderen en ik heb daar  een superleuke kamer voor met allerlei spullen.

Klik voor een rondleiding op het filmpje. En je kunt er natuurlijk ook tekenen, knutselen, kletsen, biljarten, spelletjes doen en …. gewoon alles waardoor jij je (weer) gelukkig voelt.

Waar heb jij last van?

Heel veel kinderen hebben last van nare gevoelens, schuldgevoel, schaamte, verdriet, boosheid, eenzaamheid, buikpijn, hoofdpijn en een gevoel dat niet weggaat of heel erg zenuwachtig en paniekerig zijn.

En heel veel kinderen hebben last van ellendige gedachtes, onhandig gedrag.

Samen lossen we het op!

Wil je iets doen aan dat nare gevoel waar je last van hebt? Kom dan naar me toe en samen lossen we het op. Of is het allemaal de schuld van iemand anders? Daar kan ik je ook bij helpen.

De eerste keer komen je ouders (alleen) en daarna kun jij komen en gaan we aan de slag om jouw leven weer fijn te maken.

Na een tijdje komen je ouders weer, omdat ze natuurlijk willen weten hoe het gaat. Ik bespreek natuurlijk eerst met jou wat ik wel en niet mag vertellen: alles wat je zegt is namelijk privé!