formulier wordt verstuurd

Bericht niet verstuurd door een fout!

Formulier verstuurd

Child Consult Collectief

Klaprozenweg 121-A

1033 NN  Amsterdam

Telefoon 06 30 67 90 61

Privacyverklaring

Heeft u vragen of opmerkingen?

Stuur uw bericht met het

hieronderstaand formulier.

 • Integratieve Kindertherapie

  Het ontstaan van de Integratieve Kindertherapie gaat terug naar 1996 toen het voor mij voor het eerst duidelijk werd dat er een kindertherapie moest komen waarin  kinderen (tussen 4 en 12 jaar) daadwerkelijk ingezet worden om zichzelf te helpen. Zij hebben immers de meeste kennis over zichzelf en zijn deskundig op hun probleem en hun wensen. Als Integratieve Kindertherapeut help je kinderen datgene te integreren wat nodig is om een gelukkig mens te worden.  Dat kunnen nieuwe vaardigheden zijn, prettige gevoelens die bedekt zijn door een trauma-ervaring of kennis en inzicht over anderen waardoor de sociale interactie fijner wordt.

   

  Meer over de werkwijze en casuïstiek vind je in het boek ‘Angst-Wegwijzer’

 • Informatie

  Child Consult is geopend op woensdagen. Ik behandel  voornamelijk zwaardere problematiek.  Kosten: € 250,- per sessie.

   

  Voor ‘lichte’ problematiek verwijs ik je graag door mijn collega-professionals, die opgeleid zijn aan  de Nederlandse Academie voor Psychotherapie: Integratieve KinderCoaches, Integratieve KinderCounselors, Integratieve Kindermediators of Integratieve Kindertherapeuten. Ik breng je graag in contact met een collega in jouw stad.

 • Sleutel-tot-je kind Masterclass

  Deze masterclass is voor iedereen, die met kinderen werkt (therapeut, leerkracht), leeft (ouders, grootouders) en op een andere liefdevolle manier in contact wil zijn met kinderen. Bij de start van de avond verzamelen  we alle vragen en thema’s van de deelnemers. Aan de hand van deze onderwerpen geef ik supervisie, onderzoek, bespreek en kom met tips en praktische adviezen om mee aan de slag te gaan.

   

  Meer over liefdevol opvoeden vind je in het boek ‘De sleutel tot je kind’.

 • Informatie

  Elk voor- en najaar zijn er drie avonden op de maandagavond van  19.15 – 21.45 uur.

  Kosten: € 150,- voor drie avonden.

   

  Mail mij voor de actuele data via onderstaand contactformulier.

 • Sleuteltraining Hartgrondig Opvoeden

  Deze opvoedtraining bestaat uit zes lessen en wordt door het hele land aangeboden door Sleuteltrainers, die door mij persoonlijk zijn opgeleid. In deze zes lessen behandelt de Sleuteltrainer de volgende onderwerpen: ongehoorzaamheid, zeuren, liegen, ruzie maken,  en geweld. De training is bestemd voor opvoeders die op een andere respectvolle en liefdevolle wijze hun kinderen willen opvoeden. Gevorderde ouders, die bereid zijn om aan zelfonderzoek te doen.

  Meer over liefdevol opvoeden vind je in het boek ‘De sleutel tot je kind’.

 • Informatie

  De training en het bijbehorende boek (De sleutel tot je kind) kun je als inspiratiebron gebruiken om anders naar je kind te kijken en te luisteren.

   

  Zie website: www.sleuteltrainingen.nl

 • KLUP: Kinderen Leren Uitermate-goed Plezier-maken

  KLUP is bedoeld voor kinderen, die veel hebben meegemaakt en nu een vrolijk leven willen hebben. De kinderen die baat hebben  bij KLUP zijn sterk, stoer en hebben geen therapeut nodig, maar wel liefdevolle ondersteuning om hun eigen gelukkigheid te bereiken.

  Voor KLUP-sessies verwijs ik je graag door mijn collega-Kindertherapeuten, die opgeleid zijn aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie.

  Meer over de opleiding tot Integratieve KinderCounselor of Kindertherapeut: zie de website van De Nederlandse Academie voor Psychotherapie.

 • Informatie

  Integratieve KinderCoaches, Integratieve KinderCounselors, Integratieve Kindermediators of Integratieve Kindertherapeuten kunnen jouw kind in proces zetten op weg naar hun eigen geluk. Ik breng je graag in contact met één van deze professionals in jouw stad.

   

  Kosten, tijden en praktijkinfo vind je terug op de websites van deze professionals.

   

 • Partnercommunicatie

  Een relatie tussen twee mensen verandert voortdurend. Mensen ontwikkelen zich immers in hun persoonlijke groei. Iedere keer weer zullen beide partners elkaar op de hoogte moeten houden van hun innerlijke veranderingen wil de relatie zich kunnen uitbreiden en verdiepen. Doet één van de partners dat niet dan ontstaat al snel de reactie van de ander ‘we zijn uit elkaar gegroeid’ en worstelt met de vraag ‘passen we wel bij elkaar’.

 • Informatie

  Child Consult is geopend op woensdagen.

  De kosten: € 250,- per sessie.

 • Video: lezing maart 2012- deel 1

 • Video: lezing maart 2012- deel 2

 • Video: lezing maart 2012- deel 3