Elke school wil voor haar kinderen, ouders en collega’s een fijn leef- en werkklimaat, waar kinderen en volwassenen zich op gelukkige wijze kunnen ontplooien. Hoe doe je dat in het dagelijkse schoolleven?

Kies je deurbel voor jouw Happy School!

 

 

 

formulier wordt verstuurd

Bericht niet verstuurd door een fout!

Formulier verstuurd

Andreas Schelfhoutstraat 48-A

1058 HV Amsterdam

Telefoon 06 30 67 90 61

Privacyverklaring

Elke school wil voor haar kinderen, ouders en collega’s een fijn leef- en werkklimaat, waar kinderen en volwassenen zich op gelukkige wijze kunnen ontplooien. Hoe doe je dat in het dagelijkse schoolleven?

 • HappyCoach

  Iedere leerkracht kent lastige momenten met leerlingen. Komt dat nou door deze tijd met al die verschillende kinderen, met al die verschillende achtergronden? Of is het gebrek aan visie en kennis over waar gedrag vandaan komt?

   

  In hoeverre is het mogelijk om liefdevol en respectvol voor de klas te staan en toch de kinderen datgene te leren wat er in het curriculum staat? In de vierjarige opleiding Happy Coach leer je er alles over. Overigens kun je per studiejaar beslissen hoe leuk het is om door te gaan.

   

  Meer over een warm schoolklimaat vind in het boek ‘Gelukkige kinderen in een gelukkige klas’.

 • Informatie

  De opleiding tot HappyCoach wordt gegeven in Amsterdam aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie. Naast deze 4 jarige opleiding (9 dagen verspreid over het studiejaar)  is het mogelijk andere activiteiten voor klas, school of team aan te vragen: HappyCoaching voor een klas met specifieke problematiek, Happy-coaching-in-de-klas voor een leerling of leerkracht, studiedagen voor het schoolteam  of een ouderavond. Elke activiteit wordt afgestemd op de vraag van de school.

   

  Kosten: € 275,- per uur.

  Reiskosten: € 50,- per half uur reistijd.

  Lezing: € 500,- voor het eerste uur.

  Daarna: € 275,- per uur.

   

  Meer info over de HappyCoach-opleiding op www.academie-psychotherapie.nl

 • Integratieve KinderCoach

  De opleiding is geschikt voor:

  • Leerkrachten of intern begeleiders, die uit het onderwijs willen en kinderen met tips, adviezen en handige oplossingen willen helpen in hun eigen coaching-praktijk.

   

  • Leerkrachten of intern begeleiders, die in het onderwijs willen blijven en vaardigheden van counseling op allerlei terreinen in de school willen toepassen kunnen beter de HappyCoach-opleiding kiezen.

 • Informatie

  De opleiding tot (Integratieve) KinderCoach wordt gegeven in Amsterdam aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie. Na deze 4 jarige opleiding (9 dagen verspreid over het studiejaar) is het mogelijk om in te stromen in het tweede jaar van de opleiding tot Integratieve Kindertherapie en in een jaar af te studeren als Integratieve KinderCounselor met een zelfstandige praktijk.

   

  Meer info over de KinderCoach-opleiding op www.academie-psychotherapie.nl

   

 • Integratieve Kindertherapeut

  Sommige problematiek is niet op te lossen binnen de school door HappyCoaching. Dan is het fijn als er een Integratieve Kindertherapeut in de school is om het individuele kind verder te helpen. De school kan dan kiezen om een collega te vragen de vierjarige beroepsopleiding tot Integratieve Kindertherapeut te volgen of een Integratieve Kindertherapeut in opleiding te vragen hun werk naar de school te verleggen.

   

  Na het eerste studiejaar ben je al professioneel Integratieve KinderCoach met eigen praktijk. Daarna kun jij je verder specialiseren tot Integratieve KinderCouselor, Integratieve KinderMediator en uiteindelijk tot Integratieve Kindertherapeut.

 • Informatie

  De opleiding tot Integratieve Kindertherapeut wordt gegeven in Amsterdam aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie. De betreffende professional werkt individueel met kinderen en kan ook het volgende  verzorgen: opvoedspreekuur voor ouders, inleiding op een ouderavond, voorlichting aan het schoolteam.

   

  Meer info over de beroepsopleiding tot Integratieve Kindertherapeut op www.academie-psychotherapie.nl